Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Ben Cramer

Ben Cramer (1947) had al op vroege leeftijd grote interesse in de muziek. Toen hij twintig jaar was, werd zijn eerste single Zai zai zai zai uitgebracht en die haalde meteen de zevende plaats in de hitparade. Daarna volgde een lange rij singles waarvan De clown, Vrede en De oude muzikant de bekendsten zijn.

In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival, waarna hij tijdens tournees over de hele wereld optredens verzorgde. In Australië kwam hij zelfs tot de achtste plaats in de hitparade met het nummer There's a fine place.

Nadat Ben Cramer eenentwintig hitsingles en drie gouden albums had gemaakt, nam hij van 1980 tot 1982 rust. Daarna kwam hij echter terug met een nieuwe manier van presentatie en boekte wederom een lange reeks van successen.

In 1986 gaf Ben Cramer weer een wending nieuwe wending aan zijn carrière: Hij ging meespelen in musicals. Producties als Evita, Chicago en The phantom of the opera zijn de bekendste musicals waarin hij meespeelde.

Hoewel druk bezig met theater, ging Ben Cramer in de tussentijd ook verder als zanger. In 1991 verscheen zijn album Alles Wordt Anders waarvoor hij in 1992 werd bekroond met een Edison. In 1993 lag zijn CD In Balans in de winkels en in 1995 verscheen het album Musical Emotions. Een andere CD van hem uit 1996 is Vol. 27.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden