Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Des'Ray Manders

Des'ray Manders (1969) is zangeres van 2 Brothers on the 4th floor. Op school wist Desiree al dat ze zangeres wilde worden. Elke vrijdag trad ze met haar vriendinnen op school op. Ze wist dat ze een ster wilde worden.

Later tijdens haar schoolperiode ging Desiree Manders, die inmiddels piano en fluit had leren spelen, bij de schoolband, het schoolkoor en zette met een vriendin een dansclubje op.

Op deze manier kwam Desiree Manders bij een talentenjacht terecht. Hoewel erg nerveus, won ze toch de eerste prijs. Door dit succes ging ze zich nog meer bezighouden met muziek en deed mee aan vele talentenjachten, waaronder ook de Soundmix Show van Henny Huisman waarbij ze in de finale de derde plaats behaalde.

Juist door haar deelname aan de Soundmix Show leerde Desiree Manders meer mensen uit de muziekwereld kennen en trad daardoor op in disco's en tijdens bedrijfsfeestjes. Toen ze daarna als het duo Totally Organized Trendy Bobbers (TOTB) met Nando van Heiningen verder ging, leerde ze Martin Boer kennen.

Dat was het begin van 2 Brothers on the 4th floor, want nadat TOTB uit elkaar ging wegens gebrek aan succes en Desiree Manders aan het conservatorium in Hilversum studeerde, bezocht ze Martin de Boer nog steeds vaak op de vierde verdieping van een Utrecht appartement.

In 1993 zong Desiree Manders de eerste single in voor Martin en Bobby. Samen met rapper Renee Philips werd zij het gezicht van 2 Brothers on the 4th floor onder de 'artiestennaam' Des'Ray. De eerste single Never Alone werd meteen een hit en bereikte snel de tweede plaats in de hitparade.

Een ander hoogtepunt van 2 Brothers on the 4th floor was Dreams dat twee weken op nummer één stond. Maar natuurlijk maakten ze veel meer hitsingles. Enkele albums zijn Dreams en 2.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden