Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Emile Ratelband

Ik weet zeker dat we het naar ons zin zullen hebben. Ik zie het als een uitdaging die ik niet uit de weg ga. Kijk hoe het ons vergaat en observeer dat iedereen met elkaar samen kan leven.

Emile Ratelband was vroeger een uitbater van snackbars, maar is nu directeur van zijn eigen Ratelband Instituut. Hij vond inspiratie voor zijn positieve denken in Unlimited Power van Anthony Robbins. Als 'mananagementgoroe' ging hij sindsdien in het leven. Een 'avondje' Robbins of een avondje Ratelband verschillen dan ook niet zoveel: beiden proberen hun publiek te entertainen, laten muziek met hoog volume uit de boxen knallen, kloppen zichzelf voortdurend op de borst en schreeuwen om hun woorden krachtig te laten klinken.

Als aanhanger van het psychotherapeutische concept Neuro Lingu´stisch Programmeren - Ik wil dus ik kan maakte hij in korte tijd furore in Nederland. Inmiddels heeft hij zijn werkterrein naar Duitsland verplaats. Daar is hij net zo succesvol al hier.

Door zijn ongekende optimisme zijn veel Nederlanders Emile Ratelband irritant gaan vinden. Daarnaast is er veel kritiek op hem en zijn methode. Hijzelf heeft bijvoorbeeld last van vliegangst. Hoe is dat nou mogelijk bij iemand die om het hardst roept dat je nergens bang voor hoeft te zijn?

Hoe irritant hij bij sommigen ook overkomt, zijn boeken Tsjakkaa!, De vuurloper, Het geheim in jezelf en Werkelijkheid is illusie gingen stuk voor stuk als warme broodjes over de toonbank.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden