Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Harry Slinger

Harry Slinger (1949) begon al als zanger toen hij vier jaar was: op de kleuterschool zong hij tijdens een ouderavond een liedje over Zijn Ouwe Tante en de Jordaan. Op de lagere school was hij de ster van verschillende musicals en daarna had hij met vrienden een toneel- en muziekgroepje dat speelde in buurthuizen, op familiefeesten en voor bejaarden.

Toen Harry Slinger achttien jaar was, begon hij als slagwerker samen met een gitarist het bandje The Hot Patatos Swingers. Al snel werden zij regionaal bekend, met name bij studenten, op bruiloften en partijen en in de buurthuizen.

In 1976 kreeg de groep een vaste vorm onder de naam Drukwerk. Onder de leiding van Harry Slinger kreeg de groep ook buiten Amsterdam langzamerhand bekendheid. De echte landelijke bekendheid werd in 1978 verzorgd door de media aandacht rondom de actiesingle Ik verveel me zo, in Amsterdam Noord.

Twee jaar later zong Harry Slinger in zes uur tijd de eerste plaat vol. Eind 1980 volgde hierop een nummer één notering: Zes weken lang stond Je loog tegen mij aan de top. Vanaf dat moment was hij een bekende Nederlander en koos hij voor een professioneel bestaan.

Harry Slinger nam afscheid van Drukwerk en legde zich toe op een solo-carrière. Hij trad overal in Nederland op en ging ook verder als acteur in onder andere De Muisjes. De laatste CD's van Harry Slinger zijn Naar je hart en Hoor de muzikanten.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden