Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Isabelle Kuylenburg

Isabelle Kuylenburg (1980) is de eerste helft van de eenei´ge tweeling die Double Date vormt. Isabelle is het gemakkelijks van haar zus Barbara te onderscheiden door de plaats van haar piercing. Bij Isabelle zit die onder haar lip, bij Barbara in haar tong.

Toen de tweeling elf jaar oud was, waren ze al figurant een een film van Peter Greenaway. Later deden ze modellenwerk voor onder andere Tina en Wehkamp en waren gastpresentatrices van Villa Achterwerk.

Tot en met de derde klas van de middelbare school zaten Isabelle en Barbara steeds bij elkaar in de klas. Isabelle haalde in 1997 haar HAVO diploma en ging als vrijwilligster bij een kibboets in Israel werken. Nadat Barbara een jaar later haar VWO diploma behaalde, ging zij haar zus achterna.

Voordat Barbara wegging werd ze echter door producers Flamman en Abraxas gevraagd om mee te doen aan het Nationale Songfestival en toen Barbara hen verzekerde dat haar zusje niet voor haar onderdeed was Double Date geboren.

Op het Nationale Songfestival ging het duo met het nummer Email to Berlin helemaal de mist in. Ze zongen zo vals als het maar kon, maar misschien is dat juist goed voor hen geweest. De single kwam hoog in de hitlijsten en ze werden haast overal voor gevraagd.

Na Email to Berlin maakten Isabelle en Barbara Kuylenburg nog twee singles: The Logical Song en Salt Water Kiss.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden