Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Manon Thomas

Manon Thomas (1963) volgde na het VWO en Schoevers een toeristische opleiding en een PR-cursus. Tot 1987 werkte ze in de kledingbranche, daarna werkte ze voor een hostess- en modellenbureau.

In 1988 trouwde Manon Thomas met de, in Nederland onbekende, Amerikaanse zanger Forrest (inmiddels gescheiden). In hetzelfde jaar werd ze Mrs Holland en Mrs Europe, een jaar later werd ook nog eens Mrs World Fotogeniek.

Als omroepster bij RTL Véronique werd Manon Thomas bekend bij het grote publiek. Ze presenteerde het dierenprogramma Beestenboel, RTL Matinee en Telekids.

Na in 1992 nog Een Eigen Huis, Flora Magazine en RTL-Club voor RTL4 te presenteren, verhuisde ze in 1994 naar de publieke omroep. Daar presenteerde ze een kookprogramma samen met Ria van Eindhoven.

Daarna is Manon Thomas van het scherm verdwenen. Die omslag werd veroorzaakt door haar deelname aan AVRO's Sterrenslag in 1996 waarbij ze een vreselijke val maakte bij het polsstokhoogspringen. De val had gescheurde enkelbanden en verbrijzeld bot tot gevolg, waardoor ze een tijd in een rolstoel zat en daarna lang met krukken moest lopen.

De val en de gevolgen daarvan zorgden ervoor dat Manon Thomas een tijd niet meer op televisie te zien is geweest. Hilversum liet het afweten. Haar ongekend positieve kijk op het leven zorgde er echter voor dat er vijf kookvideo's van haar in de winkel kwamen te liggen. Doordat ze zelf veel moest trainen tijdens haar revalidatie, maakte ze ook een fitness video.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden