Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Ronnie Tober

Ronnie Tober (1942) emigreerde drie jaar na zijn geboorte met zijn familie naar Amerika waar zijn muzikale talenten werden ondekt. Hij zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn achtste tot zijn veertiende zong hij bij een plaatselijk bekend kerkkoor en werd daar solo-zanger. Een jaar daarna werd zijn eerste single Who taught you how opgenomen.

Vanaf 1961 was Ronnie Tober regelmatig te zien als gast in TV shows als The Perry Como show en The Ed Sullivan show" en heeft eigen TV shows gepresenteerd. In 1962 werd Ronnie uitgeroepen tot Junior Mr. America en een tour door heel Amerika volgde. Hij deed mee in de musicals Little Mary Sunshine, The Boyfriend en speelde mee in de TV film Route 66.

In 1963 bracht Ronnie Tober een bezoek aan zijn grootouders in Nederland. Via een tante kwam hij in contact met Willem Duys die hem voor het bekende programma Voor de vuist weg uitnodigde. Het nummer Up a lazy river werd voor het nederlandse publiek een kennismaking met deze veel zanger. De AVRO werd bedolven onder reacties over deze jongen met het amerikaanse accent. Al deze reacties heeft hem doen besluiten na zijn thuiskomst weer terug te komen naar Nederland in de herfst van 1964. Zijn eerste optreden was tijdens een benefietconcert in het concertgebouw te Amsterdam waar hij vele van zijn nieuwe collega's ontmoette. Phonogram/Phillips gaf hem meteen een platencontract en Iedere Avond kwam de top 5 binnen.

Vele succesvolle platen volgden. Jarenlang presenteerde Ronnie Tober zijn eigen TV shows waarin hij vele gasten ontving. Zijn deelname aan het Knokke Festival bracht hem bekendheid in Europa. Gastoptredens in TV shows van Caterina Valente, Nina en Frederik, de TV musical NoNo Nanette en grote Sylvester Shows in Duitsland waren regelmatig terugkerende activiteiten. Ook in Polen werd hij vele keren uitgenodigd voor grote TV shows.

Ronnie heeft in de Royal Albert Hall in Londen gestaan als deelnemer voor het Eurovisie Songvestival. Zijn lied Morgen heeft hij niet alleen in Nederland op de plaat vastgelegd maar hij zong ook de engelse, duitse, en spaanse vertaling.

Tot op de dag van vandaag is Ronnie Tober een veel gevraagd zanger/entetainer en niet alleen in Nederland. Ook in landen als BelgiŽ, Duitsland, Engeland, TunesiŽ, Amerika, Zuid-Afrika wordt hij geregeld gevraagd om te zingen.

In de afgelopen 35 jaar heeft Ronnie Tober honderden titels (waarvan er miljoenen zijn verkocht) op de plaat gezet, overwegend nederlandstalige. Daarom heeft hij nu samen met zijn platenmaatschappij besloten een nieuw album op te nemen met 16 Amerikaanse Lovesongs.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden