Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vip: Theo van Gogh

Theo van Gogh (1957) is regisseur, journalist en presentator. Hoewel hij bij de filmacademie werd afgewezen debuteerde in 1981 met de speelfilm Luger. Deze film zorgde voor bewondering, maar ook voor veel afkeer. De film bevatte namelijk een grote hoeveelheid gruwelijke scènes en schokkende beelden.

Dat Theo van Gogh een goede regisseur is, blijkt wel uit de bijzondere beloningen die hij ontving. Niet alleen kreeg hij voor bijvoorbeeld Blind Date en In het belang van de staat Gouden Kalveren uitgereikt op het Nederlands Filmfestival, maar ook de acteurs en actrices in zijn producties ontvingen prijzen. Andere films van zijn hand zijn De Pijnbank en Vals licht.

Niet alleen door zijn met weinig geld geproduceerde films kwam Theo van Gogh vaak in het nieuws. Als columnist liet hij van zich spreken doordat anderen meenden dat ze antisemitische uitspraken en andere kwetsende uitlatingen bevatten.

De opschudding die de columns van Theo van Gogh veroorzaakten was voor menig eindredacteur reden om niet meer tot plaatsing over te gaan. In 1998 begon hij onder andere hierom zijn eigen website De Gezonde Roker met daarop een periodieke column en andere zaken die hem bezighouden.

In enkele boeken liet Theo van Gogh zijn dat hij niet alleen kunstenaar is op het gebied van film en aardige korte stukken kan schrijven, maar zijn publiek ook weet te boeien in met een langer verhaal. Twee titels zijn Sla ik mijn vrouw wel hard genoeg? en Kort geluk.

Op televisie werd Theo van Gogh bij het grote publiek bekend. In programma's als Een prettig gesprek, Hoe hoort het eigenlijk met Menno Buch en nu in Het laatste oor laat hij zich zien als stevaste roker die zijn galgenhumor niet achterwege kan laten.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden