Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vips - Week 2

29 mei tot 2 juni 2000: De tweede week van Big Brother Vips. Het publiek kan weer meekijken in het Big Brother huis. De tweede week waren er maar zes bekende Nederlanders te zien:

De kijkers kwamen tot de ontdekking dat Manon Thomas, zeker niet de lelijkste in het huis, zichzelf nooit mooi heeft gevonden. Hoe ze aan haar verschillende Mrs. titels is gekomen, was voor haar een raadsel. Hoe je er dan toe komt om aan dat soort verkiezingen mee te gaan doen, blijft voor òns een mysterie.

Kim Holland liep rond in de minst verhullende jurkjes en topjes, maar ook gaf zij in het bad waarin Bart, Ruud en Willem ook menig uur in doorbrachten een korte striptease weg. Opvallend was dat de teruggetrokken Des'ray Manders steeds meer naar haar toetrok. Samen met Manon Thomas trokken zij zich regelmatig terug in hun slaapkamer om over typische vrouwenzaken te praten: nagellak, schoenen en hun haar.

Ben Cramer hing steeds de lolbroek uit, vaak ten kosten van Harry Slinger. Natuurlijk liet de vrolijke Harry dat niet op zich zitten en sloeg regelmatig terug. Dit resulteerde in een beeld van twee kwajongens die met elkaar de grootste lol hadden. Harry Slinger kon het ook goed vinden met Manon Thomas: We hadden een beetje dat broertje-zusje gevoel, zei hij achteraf.

Scheidsrechter John Blankenstein werd weinig in beeld gebracht. Tijdens het opvallendste fragment dat uitgezonden werd, vertelde hij in de tuin over zijn Russische vriend. Toen een van de dames hem onderbrak voor een vraag over nagellak, kon hij niks anders dan weer terugkruipen in zijn schulp. Tja, er is nu eenmaal niets belangrijkers dan nagellak!

Artikel: Kijkcijfers dalen dramatisch

Kijkcijfers Big Brother Vips - Week 2

In de herhaling op donderdag avond was de korte striptease van Kim Holland te zien.© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden