Komodo Services - Big Brother


Big Brother
International Big Brother
Big Brother started in The Netherlands but is now broadcasted all over the world!
Big Brother 2000
Najaar 2000 staat de Nederlandse TV weer in het teken van Big Brother. De beste links en de Big Big Brother Poll!
Big Brother 1999
Alles over de eerste reeks van Big Brother. Het programma, de verhalen, de bewoners en nog veel meer!

Verhalen
Week 1
Een 1-2 tussen Theo van Gogh en Emile Ratelband.
Week 2
Kim Holland verzorgt vrouwenweek.
Week 3
Henk Bres snapt er helemaal niks van.
Week 4
Tatoo-koning Henk Schiffmacher maakt totempaal.

Vips
Week 1
Theo van Gogh - Christine van der Horst - Antje Monteiro - Emile Ratelband - Monique Sluyter - Johan van der Velde - Ad Visser
Week 2
John Blankenstein - Ben Cramer - Kim Holland - Des'Ray Manders - Harry Slinger - Manon Thomas
Week 3
Henk Bres - Maja van den Broecke - Menno Buch - Isabelle Kuylenburg - Nicky Nicole - Mike Starink
Week 4
Maya Eksteen - Anneke Gronloh - Theodoor Holman - Maxine - Henk Schiffmacher - Ronnie Tober

Big Brother Vips - Week 3

5 juni tot 9 juni 2000: De derde week van Big Brother Vips. Alweer minder publiek keek mee in het Big Brother huis. De derde week waren er zes bekende en minder bekende Nederlanders te zien:

De derde week was wel erg rustig. Er waren geen mensen die speciaal naar elkaar toetrokken of die echt uit de groep sprongen.

Al vanaf het begin stelde Menno Buch zich op als een soort presentator die zichzelf afschermde door steeds maar vragen te blijven stellen aan de anderen. Op zich is daar natuurlijk niets mis mee - interresse in anderen kan je niemand verwijten - maar zodra hem zelf een vraag werd gesteld kwam er steevast een wel erg kort antwoord.

Henk Bres, de nuchtere hagenees, kon er maar niet bij dat Nicky Nicole graag in vrouwenkleren rondloopt. Homofielen, zoals Mike Starink, begrijpt hij nog, maar kan er met z'n hoofd niet bij dat sommigen dan ook nog in vrouwenkleren gaan rondlopen. Toen Nicky Nicole hem vertelde dat zijn/haar vriend ook niets van travestie moet hebben, stond hij helemaal met zijn oren te klapperen. Waarom doe je het dan?!

De verkleedpartij van alle mannen vond Henk Bres dan ook niks. De vrouwen en Nicky Nicole toverden Mike, Menno en Henk om tot 'vrouwen'. Menno Buch en Mike Starink zagen er de lol wel van in; Henk Bres leek op het punt te staan om in huilen uit te barsten.

Isabelle Kuylenburg had het niet erg naar haar zin. Ze was een stuk jonger dan de rest en de gesprekken interresseerden haar voor geen meter. Jammer, want in een andere groep met wat meer jongere mensen erin zou ze een stuk beter uit de verf zijn gekomen.

Artikel: Kijkcijfers dalen dramatisch

Kijkcijfers Big Brother Vips - Week 3© Copyright 2000 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden